Sygdom

10 tosse sider

IMG_1478Eftersom at jeg stadig er lidt ny i det her bloggergame, og i ikke rigtig kender så meget til mig endnu, så skyder jeg lige 10 punkter af, som måske kan være med til at danne jer et lille indblik i, hvad hende der Julie Kløve er for en fidus.

1. Løg! – Jeg hader løg. Alt løg!

2. Jeg elsker regn. Jeg elsker at gå ture om aftenen i regnvejr. Jeg synes det er så dejligt at hoppe i en kæmpe varm jakke, som holder én rigtig godt varm, og så gå ud i regnen- så det eneste man fryser er ansigtet. Den der følelse af friskhed og kolde, røde kinder er for lækker 😀

3.  Jeg hader strømper. Jeg har stort set aldrig strømper på. Kun når det sneer- men jeg hader det. Hader generelt at have varme tæer. Det er faktisk lidt ulækkert, især når man har sneaks på, men sådan er det altså. Hvis jeg kan slippe, så gør jeg det gerne.

4. Nivea creme er min bedste ven. Jeg har self brugt dyre domme på “fantastiske” ansigts rens/creme/mask/tonic osv osv, men jeg får det ALDRIG brugt. Jeg har siden jeg var lillebitte brugt Nivea. Jeg kan huske duften fra min barndom, og det er faktisk det eneste jeg bruger.

5. Jeg græder ikke. Det er meget få personer, som har set mig græde. Og når jeg gør det, ser jeg nærmest chok i deres øjne, fordi det sker så sjældent. Det betyder ikke at jeg er en hård banan, følelseskold eller sej- jeg viser bare ikke følelser igennem tårer. Hvis jeg er ked af det, presset, såret ect, så plejer jeg at komme af med det på andre måder. Måske med en lille gang influenza eller et forkølelsersår. Hvis jeg græder, så tager jeg mig lige en brøler imens jeg er i bad, og så har jeg det godt igen bagefter. Men det er meget sjældent.

6. Jeg har ingen ben i næsen. Og det er altså bokstavelig talt. Min næse kan trykkes flad som en pandekage, fordi at mit næseben stopper lige inden “skihoppet” – derefter er det bare blødt.

7. Jeg hader at høre min egen stemme. Hvis jeg hører mig selv på en optagelse/film whatever- så er jeg lige ved at begrave mig selv levende. Man lyder helt anderledes inde i ens eget hoved- og jeg krummer tæer og får svedige håndflader når jeg hører mig selv på videoer! Goooodt lille skat – Kom så Albaaaa – Isaac kig hen på mor. Nooooo hvor lyder jeg bare som en taberidiot. nå

8. Jeg elsker at blive nusset. Virkelig. Mine veninder kalder mig ‘nus’ – fordi det er det første jeg siger, når de sætter sig ned ved siden af mig 😀 Pisse irriterende type. Men så håber jeg at jeg giver igen, på så mange andre måder.

9. Jeg vil gerne bestemme. Ikke på den der irriterende måde, hvor jeg ikke gider at give mig og hvor jeg bare VIL have min vilje. (Nogle gange måske)  Nej- hvis der skal arrangeres tøsemiddag, hygge osv osv, så synes jeg det er rart at være hos mig. Så får jeg selv lov til at gå og nusse og gøre tingene på MIN måde.

10. Jeg er ikke træt. Det er meget sjældent at jeg er så træt, at jeg bare MÅ sove. Jeg kan næsten altid stå op og jeg behøver ikke særlig mange timers søvn, for at kunne hænge sammen. Men én gang om året skal jeg have lov til at sove igennem, og det tager ca et døgn for mig, at komme ovenpå igen. Jeg ruller mig sammen som en bænkebidder, og så vil jeg bare gerne sove 24 timer, uden at blive forstyrret.

Jeg kunne faktisk blive ved. Jeg er lidt af en særling, men mon ikke vi alle har nogle lidt sære sider. Nu kender i  ihvertfald til nogle af mine.

God fredag fra Frk snotfjæs.

2 kommentarer

  • Jeg græder heller ikke, bliver jeg ked af det reagere jeg med vrede i stedet, men græde gør jeg ikke 😀
    Og så eeeeeelsker jeg også regnvejrsgåture – og så bare hjem med vådt hår, hoppe i natbukser og drikke varm kakao.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Elsker din blog!!! Vil du ikke fortælle lidt mere om din familie? Har du søskende osv? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom