Endelig!!

Endelig!!

 photo IMG_1489_zpsojghitxm.jpgEfter mange overvejelser og en lille smule tvivl, har jeg nu valgt at give det her bloggeri en ordentlig chance. Jeg er kæmpe fan af blogs og jeg har stor respekt for diverse bloggere derude, som “tør” eller vil dele ud af deres privatliv –  så nu vil jeg altså også være med! Jeg er egentlig en ret privat person, når det kommer til mit private jeg, men er af en eller anden grund lidt nysgerrig på området, og så har jeg bare så mange ting jeg gerne vil vise jer og fortælle jer allesammen om. Så det er det vi gør! 😀 Jubii!

Nå. Jeg hedder Julie Francisca Kløve, jeg er 23 år gammel, og er født og opvokset i Aarhus, hvor jeg også bor nu, sammen med mine to børn Isaac Maximus på 4år og Alba Melua på 3år. Børnenes far og jeg, har kendt hinanden i nået nær 10 år, og gik fra hinanden for ca 2 år siden-  dog uden drama eller ramaskrig. Vi er stadig meget gode venner og sørger, med alt hvad vi har i os, for at være de bedst tænkelige forældre og forbilleder for vores små guldklumper.

Jeg har indtil Feb15, været butiksassistent i en tøjbutik i Aarhus, som hedder ‘Bitte Kai Rand’, hvor jeg var i næsten 4 år sammenlagt. Jeg har nu valgt at gå nye veje i branchen, men alt det skal i nok høre meget nærmere om senere. Jeg er helt vanvittig passioneret omkring, mode, makeup, hår og bare styling generelt, og jeg kommer også til at vise jer en hulans masse fif og gode idéer, som jeg selv benytter mig af til dagligt.

Jeg håber rigtig meget på, at i vil følge med her på bloggen- jeg sidder med helt klamme håndflader og skøjter rundt på tastaturet lige nu-  tror det er et godt tegn! 😀

Hvis i vil have en lille forsmag på, hvad jeg er for en fidus, er i velkommen til at tjekke min instagram ud – @Juliekloeve

God aften derude!

Julie

 

 

 

11 kommentarer

  • Det kunne være fedt at hører mere om din tideligere dansekarriere! Ved du har danset for Anne Gadegaard. (Min søster kunne lige genkende dig fra billederne i Annes cd-covers) Vi synes det kunne være fedt at hører meget mere om det, fra da du startede og til du blev gravid. :grinning: ! Gerne i flere indlæg :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wuhuu! Velkommen til smukke – og tillykke med din nye blog fa’ faen’!!! =)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Humeyra

    Endelig!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jaa, endelig! Følger med på instragram og glæder mig til at følge dig her :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Nyholm

    YES, endelig siger jég bare! 😀 Jeg vil elske at følge din blog! Er stor tilhænger af din IG, så det er super fedt endelig med en blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Wuuuhuuu! Elsker at følge dig på insta – så vil helt sikkert følge din blog også

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Endelig!
    Glæder mig til at følge dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina B

    Hej 🙂

    Stort tillykke med bloggen.
    Glæder mig til at følge med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg glæder mig til at følge med 🙂 Har fulgt dig længe på Instagram, og synes du er absolut skøn – og at Isaac og Alba er virkelig bedårende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Hvor er det fedt!
    Efter at have fulgt dig på instagram i noget tid nu – hvor jeg ser dig som en kæmpe inspiration – er det fantastisk at komme dig nærmere her på bloggen!

    Jeg glæder mig virkelig til at følge dig!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig!!