ME MYSELF AND I!

Danselivet ?

Mange af jer er begyndt at spørge ind til mit tidligere danseliv- og flere af jer har også nogle små idéer om, hvor de har set mig før 😀

Det kan der være noget om- jeg har nemlig været på “banen” i rigtig mange år. Jeg startede i 2003, som danser for vores kære Anne Gadegaard, og vi var en dejlig gruppe på 5 tøser, som rejste land og rige rundt i 6-7 år, efter sejeren ved det danske børne melodi grandprix 2003. Vi var de tætteste veninder, og især i sommerperioden, boede vi nærmest hver dag, sammen i en tourbus og spillede i alle landets byer. Det er muligvis den periode, som gør mig allermest glad, at tænke tilbage på. Det var Tinna, Sacha, Jytte, Anne og mig- og med os havde vi altid det bedste hold, i form af hele Annes familie. Magager/Koreograf (Stiig- Onkel) Chauffør (Jan- Annes far) Merchendise/pauseklovn (Mikkel-Annes lillebror) og self vores allesammens “mor”- hende man altid kunne komme til, hende som hjalp os med alt, vores humørbombe og aller tætteste, når vi var væk fra vores egne forældre i flere dage, nemlig (Dorthe- Annes mor) Heldigvis er vi alle stadig meget meget tætte og det var en sjov og stor oplevelse, at stå ved siden af scenen sammen med Tinna og Jytte og råbe, skrige, småtude og heppe på Anne, da hun optrådte med suitcase, ved Mgp i år.

Når jeg ikke var afsted med Anne, dansede jeg hos Lena Neben, inde i Aarhus og dansede rigtig mange gange om ugen. Primært disko og ballet i disse år. Jeg konkurrerede både i solo, duo, Small Group (6 personer) og Formation (20-30 pers)

Det var på et højt og ret seriøst plan, og da jeg blev 17-18 år, blev det for meget for mig og jeg mistede lysten til at rejse til DM, EM og VM, for at konkurrere, så jeg lagde disko lidt på hylden, og begyndte at danse for flere forskellige danske kunstnere.

Da jeg så blev mor, havde jeg faktisk helt mistet lysten, til selv at stå på scenen eller foran kameraet, og havde egentlig mest lyst til at finde dygtige dansepiger, lave koreografier og sceneshows. Havde ikke brug for, at have mig selv i fokus mere. Ikke igennem dansen.  De seneste par år, har jeg ikke danset særlig meget. Har undervist lidt og lavet nogle workshops, men ikke mere end det. Hverdagen er blevet for presset, med fuldtidsjob, unger og så alle de andre ting jeg sætter stor pris på, her i livet. Måske kommer det igen- er heldigvis kun 23 år 😉 Måske sker der noget helt andet?

Vidste faktisk ikke helt om jeg skulle vise jer de her billeder, for jeg skreg af grin og blev egentlig også lidt sur over, at der ikke var nogen der fortalte mig, at jeg lignede en abe. Men her er de. Julie 11 år 🙂

 photo autograf anne_zpstlxwsu3w.jpg
 photo 23659_334120254000_2487020_n_zpsfixak8eu.jpg
 photo 1931322_59153719000_3125_n_zpskj56xtab.jpg
 photo 1931322_59138499000_9752_n_zpswhs19u0v.jpg

3 kommentarer

  • Rina

    Hvem er de andre kunstnere du dansede for? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anastasiya

    It would be better to read yout texts in english and not in danish with Google translate

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anastasiya

    It would be better to read yout texts in english and not in danish with Google translate

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME MYSELF AND I!