Fødselsdags-rundtosset

Dagens makeup og hår

Jeg er egentlig på vej til træning, og jeg plejer altså ikke at gøre noget specielt ud af mig når jeg skal træne, men jeg har planer med mine børn hele dagen og vi skal blandt andet hygge med min veninde Sofie og hendes datter Naja, som har samme alder som Isaac- så jeg kan altså ikke nå at stå og gøre mig særlig meget klar inde i fitness.
Nu tager vi den slaviske step-by-step. Det skal lige siges, at dette makeup look, nok er mit absolut yndlings. Enkelt, fint og rent.

1. Denne serum er fra Smashbox – den er fantastisk under en foundation, da den går ind og fylder dine udjævner alle folder, rynker og hvad vi nu ellers har i ansigtet. Jeg bruger den i hele ansigtet, nærmest som en dagcreme.

IMG_1924

2. Derefter bruger jeg min studio sculpt foundation fra Mac. Jeg bruger den nærmest som en conceler, da jeg kun bruger den under øjnene, og hvis der er noget der lige skal dækkes- af den grund har jeg valgt farven NW20. Den er en lille smule rødlig, og det synes jeg dækker bedre end de gyldne farver, som jeg f.eks har min pudder i. Så NW= rødlig og NC= gylden.

IMG_1925

3. Derefter bruger jeg min pudder fra Mac (Studio Fix) NC40. Den er som sagt lidt gylden i tonen, og passer perfekt til min hudfarve, stort set lige gyldigt om jeg er solbrun eller vinterbleg.

IMG_1926

4. Så er det tid til bryn. Jeg med mine bryn er jeg ikke så sart. De er ret mørke i sig selv og de har også en ret fin form, så om jeg bruger blyant, øjenskygge osv, det betyder ikke så meget, men i dag brugte jeg begge dele. Øjenskyggen for at give en fin mørk farve, og blyanten brugte jeg for at give lidt form.

IMG_1940

5. Let øjenskygge fra Qlinique. Denne øjenskygge har jeg ALTID brugt. Den har været udgået i DK, så jeg har altid købt lager af den i lufthavne og på ferier osv. Her har jeg brugt den lige over hele øjet og så den helt nude/brune farve nederst ved vipperne.

IMG_1942

6. Min yndlings rouge (Gingerly) også fra Mac. Lagt lige under kindbenet, øverst i panden og lidt på hagen.

IMG_1929

7. Sidst men ikke mindst, er der læberne. Først har jeg brugt min creme lipliner fra clarings. Så har jeg duppet min læbestift fra Mac (Viva Glam 2) som er meget tung og matte, selvom den er nude, så i dagens anledning, af det dejlige vejr, har jeg toppet med min smukke smukke SMUKKE læbestift fra UNE. Farven hedder Breezy og har en smuk Peach lignende nuance. Derudover fungerer den også som en lip balm.

IMG_1943

8. Mit hår er nyfarvet og derfor bruger jeg olie til det hver dag. I dag har jeg brugt (Repair Argan Oil Serum) fra Waterclouds. Den kan købes i forskellige frisører og i beautycos.

IMG_1938

4 kommentarer

  • Rikke

    Hej Julie! 🙂 jeg tænkte på har du en bestemt side du køber dine Mac produkter? Når jeg søger på din læbestift fra Mac kommer der alt muligt andet op.

    Venlig hilsen Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej Julie
    Vil lige sige at jeg elsker at læse din blog. Jeg følger dig også på instagram. Din børn ser søde og dejlige ud. Jeg er også helt vild med din tøjstil og syndes at det er super sejt af dig at du både har karriere og 2 små børn der også tager tid

    Mvh Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Nyholm

    Hej Julie! Du er simpelthen så smuk!
    Hvor køber du primeren fra Smashbox? :)!
    Bliv endelig ved at blogge!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    Hej Julie.
    Tak for en rigtig god blog 🙂
    Jeg ville lige høre, om det er denne her du bruger fra smashbox?

    http://www.sephora.com/photo-finish-foundation-primer-spf-20-with-dermaxyl-complex-P140903?skuId=1478007

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags-rundtosset