Masken

Fødselsdags-rundtosset

Det har stået lidt stille på bloggen de seneste dage, da jeg har hold en hulans masse fødselsdag og haft en masse at se til.

I fredags blev min “lille” Alba 3 år !!!! Hvad i alverden sker der lige for det. Hun skulle jo blive ved med at gravle rundt, som hende den lille søde lillesøster- nu er hun altså en stor børnehavepige, som kan skrive sit navn og ved hvad 3-2 er = med?? Jesus!

Nå men vores familie er jo lidt stor, da der både er en stor familie på mors side, og på fars side, så vi deler nogle af familierne op og holder 2 fødselsdage. Fredag kun for min mors familie og lørdag morgen holdte vi brunch for min fars side og så Catos familie- det var skide hyggeligt og Alba havde det som blommen i et æg- og så gjorde det jo heller ikke noget at vejret var lige i skabet, så vi kunne sidde ude, flyve med drage og gå ned på stranden.

IMG_1895

IMG_1878

Lørdag aften, holdte min rigtig gode veninde Rikke 25 års fødselsdag og vi havde en sindsygt sjov aften! I går på hendes rigtige fødselsdag, gav vi hende en ordentlig røvfuld kanel.

IMG_1896

Som tidligere nævnt, er jeg jo i fuld sving med mit lille ‘kom i form’ projekt, og det går rigtig godt! Jeg bor nærmest i tights for tiden og der vokser broccoli ud af ørerne af mig, så jeg håber snart at kunne se nogle resultater! I dag har jeg nydt solen med min bedste veninde og hendes kæreste Andreas, nogle af jer kender sikkert Tine Grønnemark og måske i også læser hendes blog- hun er en af de personer som jeg har haft aller tættest ind på livet nogensinde. Det er utrolig rart at have en person, som man stoler ubetinget på, og som man kan være 100 procent sig selv overfor. Sådan en veninde burde alle have- hun kan få det bedste og det aller værste frem i mig, og det er for mig sådan et ægte venskab skal være. Et lille sensitivt opråb 😀  hehe!

Nå lige lidt billeder fra i dag <3

IMG_1911

IMG_1909

IMG_1921

God aften og masser af kærlighed til jer <3

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masken