MåtterFIT'

Masken

Så blev der lige tid til et lille indlæg om makeup. Mange af jer har spurgt ind til mine produkter, rutiner osv- og der er jo forfærdelig mange 😀

Jeg elsker makeup! Ikke fordi at jeg ikke kan holde ud at se mig selv eller andre uden, men det er en blanding af fascination og kreativitet. Jeg elsker at have god tid til at lave en smuk, vild, naturlig (whatever) makeup. Det kan tit tage ligeså lang tid for mig, at lave en naturlig hvedagsmakeup, som en vild fest makeup. Jeg elsker bare at have god tid, og hvis jeg ikke har det, så vil jeg hellere undvære makeup den dag. Jeg er en værre stædigfis og total vanemenneske- jeg hader at skulle omstille mig, og hader forandring. Det gælder også med makeup- de produkter jeg bruger, har jeg brugt i årtier, og det bliver ikke skiftet ud, med mindre de udgår.

MAC produkter er min evige yndlings- i hvertfald når det kommer til hud og læber. Jeg kan godt lide at min makeup holdes dækkende og matte, derfor kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at jeg hader lipgloss. Jeg hader at det skinder, glimter og fedter! Som alternativ, bruger jeg læbestift og lipliner, og man kan sagtens få læbestifter som stadig fugter læberne, selvom de er matte- igen MAC 😉 (Viva glam II)

Min absolut yndlings makeup er min pudder- Studiofix NC40 (Mac) – den er naturlig, dækkende, støver ikke og sidder flot hele dagen. Den photoshopper nærmest ens hud og så er den super nem og UDEN shimmer/glimmer- alt muligt i. Det kan vi godt lide.

Jeg er mest til de brunlige/gyldne toner til amsigtet og det er meget sjældent, at de rødlige farver får lov at komme på, hverken kinder eller mund. Min blush er også fra mac og hedder Gingerly. Jeg siger jer den er smuk. Den er lidt brunlig og man kan også bruge den til både contouring og øjenskygge. Jeg synes det er flot når man kører samme nuance i hele ansigtet, så munden ikke er pink og øjenskyggen så er grøn- nej tak.

Lige nu har jeg vipper på, så det er faktisk det eneste jeg har på øjnene, lige på nær min bluch/øjenskygge dimmer.

Til mine bryn bruger jeg et browkit fra Jane Iredale. Den dækker brynet super flot og er dem at “forme” med. – som en lille finish bruger jeg en alm blyant til bryn (mørkebrun) og så tegner jeg det nederste af brynet op, så kanten fra bryn til øjenlåg bliver lidt skarpere.

Wupti 😉 Hverdags Julie.

IMG_1804

5 kommentarer

  • Mette

    Link til viva glam II?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Kære Julie

    Jeg kunne godt tænke mig at få afvide, da du brugte mascara, hvilken en brugte du da ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Hougaard

    Så fine læber du har, tegner du dem op med lipliner først og hvilken en bruger du på dette billede? 🙂 bruger du bronzer, eller er det den fine blush, der giver farven? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Hej Julie.
    Et fint oplæg, og du er Fantastisk at følge både her og på insta ! Bruger du slet ikke foundation ? Og har du andre mærker du kan anbefale til make up som er god men heller ikke så dyr ?
    – Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Bruger du slet ingen foundation? Er selv på udkig efter noget MAC makeup, og er meget i tvivl om jeg skal gå efter en foundation eller pudder 🙂 Evt. noget du kan anbefale?
    Tak for en dejlig blog, blive endelig ved!
    -Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MåtterFIT'